Gizlilik Politikası

Web sitemiz, https://www.uzmanlarcnc.com/ (Bundan böyle “site” olarak anılacaktır.) çerezleri ve diğer benzer teknolojileri (Bundan böyle “çerezler” olarak anılacaktır) kullanmaktadır. Çerezler, etkileşimde olduğumuz üçüncü taraflardan da gelebilir. Bu dokümanda size çerez kullanımımız ile ilgili 6698 Sayılı Kişisel Verilerin korunması Kanunu (KVKK) ve Avrupa Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında detaylı bilgi vereceğiz.

Çerez Nedir?

Çerez, bu web sitesinin sayfalarıyla birlikte gönderilen ve tarayıcınız tarafından bilgisayarınızın sabit sürücüsünde veya başka bir cihazda saklanan küçük, basit bir dosyadır. Burada saklanan bilgiler bir sonraki ziyaret sırasında sunucularımıza veya ilgili üçüncü tarafların sunucularına iletilebilir.

Açık Rıza

Web sitemizi ilk kez ziyaret ettiğinizde, size çerezler hakkında bir açıklama içeren pencere göstereceğiz. “Çerez Aydınlatma Metni” Düğmesini tıkladığınızda, burada açıklandığı gibi, açılır pencerede seçtiğiniz çerezlerin ve eklentilerin kategorilerini inceleyebilirsiniz. Çerez kullanımını tarayıcınız üzerinden devre dışı bırakabilirsiniz, ancak web sitemizin çalışması için gerekli zorunlu çerezler etkili olmaya devam edecektir. Eğer bunu da istemiyorsanız siteyi ziyareti sonlandırmalısınız.

Çerezler

1. Zorunlu(Fonksiyonel) Çerezler

Bazı çerezler, web sitesinin belirli bölümlerinin düzgün çalışmasını ve kullanıcı tercihlerinizin bilinmesini sağlar. İşlevsel çerezler yerleştirerek web sitemizi ziyaret etmenizi kolaylaştırıyoruz. Bu çerezleri açık rızaya gerek duymaksızın Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 5/2-e ve f uyarınca Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanarak kullanıyoruz. Aydınlatma metnimizin 5. maddesinde mevcut çizelgelerde hangi zorunlu çerezleri kullandığımızı göstermekteyiz.

2. Analitik Çerezler (Kitle Ölçümü)

Kullanıcılarımız için web sitesi deneyimini optimize etmek için analitik çerezler kullanıyoruz. Bu analitik çerezler ile web sitemizin kullanımı hakkında bilgi ediniyoruz. Analitik çerezler yerleştirmek için açık rızanıza gerek duyuyoruz.

3. Reklam Çerezi
Bu sitede reklam çerezi kullanmıyoruz

4. Sosyal Medya Düğmeleri
Bu sitede sosyal medya çerezleri kullanmıyoruz.

5. Sitemizde Kullanılan Çerezler

5.1. Zorunlu Çerezler
Çerez tercihlerinizi kaydetmek için ve sitenin çalışabilmesi için iki adet çerez kullanıyoruz.

5.2. Google Analytics
İstatistik için Google Analytics kullanıyoruz. Detaylı Bilgi.

6. Haklarınız

Veri Sorumlusu tarafından verilerinizin işlendiği ve Veri Sorumlusunun verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde kişisel verileriniz bakımından aşağıda bulunan haklara sahipsiniz:

  • Herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
  • Kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme;
  • Kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını öğrenme;
  • Kişisel verilerin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme;
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;
  • Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya Şirket’in söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;
  • Şirket’ten, yine Şirket tarafından yetkilendirilen ve kişisel verileri işleyen üçüncü kişilerin bu bölüm kapsamındaki haklarınıza saygı duymasını sağlamasını talep etme;
  • Kişisel verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme.
  • Veri sorumlusuna Başvuru – Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Veri Sorumlusunun fiziki adresine adresine yazılı olarak veya üyeliğinizin teyit edildiği elektronik posta üzerinden elektronik posta adresimize iletebilirsiniz.

7. Çerezleri Devre Dışı Bırakma

Web sitemize ilk giriş yaptığınızda hazırladığımız alt yapı ile siz izin verene kadar zorunlu çerezler dışında kalan çerezlerin engellenmesini sağlıyoruz. Bununla birlikte internet tarayıcınızı çerezleri otomatik veya manuel olarak silmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca belirli çerezlerin yerleştirilemeyeceğini de belirtebilirsiniz. Başka bir seçenek, internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek her çerez yerleştirildiğinde bir mesaj almanızı sağlamaktır. Bu seçenekler hakkında daha fazla bilgi için lütfen tarayıcınızın Yardım bölümündeki talimatlara bakın. Tüm çerezler devre dışı bırakılırsa web sitemizin düzgün çalışmayabileceğini lütfen unutmayın.

Bazı tarayıcılardan çerezlere ilişkin ayarları yapabilmeniz adına bağlantılar aşağıdaki gibidir:

Adobe Analytics
https://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

Google Ads
https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=tr

Google Analytics
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=tr

Internet Explorer
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox
https://support.mozilla.org/tr/kb/cerezler-web-sitelerinin-bilgisayarinizda-depoladi?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Opera
https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

Safari
https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/sfri11471/mac

Veri Sorumlusu Bilgileri Çerez Aydınlatma Metni ve bu bildirimle ilgili sorularınız ve / veya yorumlarınız için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin:

Veri sorumlusu: Uzmanlar CNC
E-posta adresi: info[at]uzmanlarcnc.com
Telefon: +90 542 548 16 44
Adresi: Cihangir Mahallesi, Güvercin Cd. No:2 Aktim 3, İç Kapı: 57 Avcılar / İstanbul

Bu yazıyı paylaşın:

Diğer Hizmetlerimiz

Fason CNC İşleme ve Torna Freze

Fason CNC işlemeleri firmaların parça tedariği konusunda çözüm yolu bulduğu hızlı, ekonomik ve verimli üretimi kapsamaktadır. Üretici bir firma parça tedariği konusunda bir problem yaşadığında veya acil yedek

DETAYLAR »

Talaşlı İmalat

Talaşlı imalat genel bir ifadeyle talaş oluşturma işlemi olarak tanımlanabilir. Bu işlemdeki temel amaç, metalleri belirli bir şekil veya boyuta getirmekle uğraşmak ve bunun için zaman harcamak yerine

DETAYLAR »

CNC İşleme

Gelişen teknoloji, bugün her sektörde kendini göstermektedir. Önceden el yordamıyla yapılmak zorunda kalınan işler, makineler sayesinde kolayca halledilebilmektedir. İnsan gücü yerine kullanılan makineler hem zaman hem de para

DETAYLAR »

AR-GE – Mühendislik

Araştırma geliştirme mühendisliğinin kısaltılmış hali olan AR-GE mühendisliği, firmalar için oldukça önemli görevler üstlenir. Hizmet verdiği alana göre firmaya özel yeni sistemler geliştirmek, mevcut sistemle daha fazla çıktı

DETAYLAR »

Makina Parkuru

Üretim sürecimizde kullanılan makineleri sizlere sunmaktan gurur duyarız. Üretim sürecimizin verimliliği ve ürün kalitesi açısından son derece önemli olan makinelerimiz hazırlayacağımız ürün için özel çizimler ve plana göre

DETAYLAR »

Gelen Yorumlar

İletişim

Adres: Cihangir Mahallesi, Güvercin Cd. No:2 Aktim 3, İç Kapı: 57

Avcılar / İstanbul

Tel: 0542 548 16 44

Mail: info@uzmanlarcnc.com

Her hakkı saklıdır. Kopyalanması, çoğaltılması ve dağıtılması suçtur. © 2012 - 2023 - Uzmanlar CNC